Bir Malumatım Var

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Evet canlar, bu konuda tarihin tozlu raflarında kalmış ya da bunu mutlaka forum arkadaşlarım da bilmeli düşüncesini taşıdığımız bilgileri paylaşıyoruz.

Diksiyon nefesinin alındığı üç yerden biri çiçek koklamakmış.

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Hapşırınca kalp falan durmaz hikaye onlar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kaşar peyniri diye aldiğimiz çoğu peynir artık peynirlerin eritmesiymiş bu beni çok üzdü

😳

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Dilimlileri hele hiç alma. Onlar daha kötü.
eski kaşarın yerini tutmuyor zaten lezzetten anlaşiliyor da niye kaşar diye satılıyor madem

Eskilerin yerini hiçbir şey tutmuyor işte kfmd

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Siyah zemine altın karakterli plaka sadece Hindistan Savunma Bakanlığı'ndaki araçlarda var.

Bel far niente

Altın Üye
Yıl 1954, Galatasaray Basketbol takımı şampiyonluk için modaspor ile yarışıyor son maç ise Galatasaray ile Fenerbahçe arasında, Galatasaray'ın şampiyon olabilimesi için feneri en az 7 fark ile yenmesi gerekiyor son 40 saniyeye girilirken Galatasaray gerekli farkı açmak üzere olduğu sırada fenerbahçe Galatasaray şampiyon olmasın diye sahadan çekiliyor ve Galatasaray gerekli sayıya ulaşamıyor.
Hal böyle olunca dönemin federasyonu fenerbahçe'nin yaptığının şike olduğuna karar veriyor ve fenerbahçe'yi hükmen 3-0 mağlup sayıyor bununla da yetinmeyip Modaspor ile beraber Galatasaray'ı da şampiyon ilan ediyorlar ve kupa ikiye bölünüyor.
Ve tarihte bir ilk yaşanıp bir sezonda 2 şampiyon ilan ediliyor.

Bel far niente

Altın Üye
Vecihi Hürkuş 1917 yılında kafkas cephesinde bir rus uçağını düşürerek ilk düşman uçağı düşüren Türk havacı unvanını kazanmıştır. Sonrasında bu savaşta yaralanıp esir düşmüş ve Nargin adasına (yılanlı ada olarak da bilinir) götürülmüştür. Esir düşmeden önce uçağını düşmana kaptırmamak için uçağını yakmıştır. Bu adadan ise azerilerin yardımı ile yüzerek kaçmıştır.

Ben hatırladığım kadarıyla özet geçtim ama okumak isterseniz mükemmel bir hayat hikayesi. Her şeyiyle bir vatansever, ruhu şad olsun.

Bel far niente

Altın Üye
Nigga... Bu kelimeyi hemen hemen hepiniz bir kerede olsa duymuşsunuzdur, filmlerden, şarkılardan vs. Bu kelimeyi eğer bi beyaz bir siyaha söylerse muhtemelen öldürülmesine kadar yol açacak bir şiddet ortaya çıkar... Çünkü bu kelime ırkçılığın nirvanasıdır ama eğer bir siyahi, diğer siyahiye bunu söylerse tam tersidir.

Avrupalılar zamanında afrika'dan köle olarak getirdikleri zencileri, nigga, niger gibi kelimelerle aşağılar ve köle olduklarını sürekli onlara hatırlatırlarmış o yüzden siyahiler kendilerine beyazların nigga diye hitap etmesini sevmezler. Tabi ki Türkçe'de siyahilere karşı herhangi bir düşmanlık, art niyet olmadığı için bizlerin siyahilere zenci demesinin de asla ırkçı bir karşılığı yoktur.

CaT

🎈
Board Admin
Ağlamak kirpik uzatıp ve güçlendirir
Gidip ağlıyım...
Rutinim..
Öyle olsa balik burclari böyle dolasirdi kdjdjjdjsjs

Lady Gaga Makeup GIF by MOODMAN

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Latte İtalyanların sadece kahvaltıda tükettikleri ve sütü köpürtmeden hazırladıkları bir içecekmiş. Kapuçino ile sürekli karıştırılan Latte, her ülkede farklı şekillerde servis ediliyor.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Merhaba arkadaşlar ben sosyal medyada böyle damaklı dişlere sahip insanlar görüyorum bu bir trend mi ihtiyaç mi yaşi da genç durunca yani bilemiyorum bunun manası nedir bilen var mı?

Üst Alt