sevmedikleri için olmasın ?sır vermemek için mi yorum yapmıyorsunuz
kolektif hareket kabiliyetleri çok yüksek değil mi ? sebebi ne olirsa olsunsevmedikleri için olmasın ?
tam olarak öylekolektif hareket kabiliyetleri çok yüksek değil mi ? sebebi ne olirsa olsun
ben o kadar merhametli kadınla yapamam
orasi ayri konu tabi : )
Yok artık ağrı kesiciler mahalle bakkalında bile oluyor :dAklima bir arkadas gelmisti . türkiyeden tanistigim.
Uzun süreli toksik iliskisinden sonra yeni bir sevgili yapior kendine.
Tellesirken günlük rutin, basim agrior demis sevgilisine.
Kiz bunun üzerine istanbulda 1.5 saat yol gitmis, sevgilisine bas agri hapi götürmeye.
Arkadasim gözleri dola dola anlatiordu ben hic böyle deger görmemistim diye.
Yok artık ağrı kesiciler mahalle bakkalında bile oluyor :d
Bu aşkın sonu ne oldu?
Yok artık ağrı kesiciler mahalle bakkalında bile oluyor :d
Bu aşkın sonu ne oldu?
Bu kısmı daha enteresan :dSimdi böyle anlattim tbi , toksikli iliskiyi de benim kuzenle yasadi asil : ) öyle tanismistik ama biz arkadas kaldik bir sekilde : )
Bu kısmı daha enteresan :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.