Bende kendimi o an aynaya bakınca çok sevimli hissederim ardından elimi yüzümü yıkarım o hissiyatım geçer.Sabah ilk uyandığı an diyebilir miyiz
Hakkınızda çok bilgim olmadığı için doğrulunu konuşma hakkımın olmadığını düşünüyorumBende kendimi o an aynaya bakınca çok sevimli hissederim ardından elimi yüzümü yıkarım o hissiyatım geçer.
Kısa bir anı gibi düşünün bende her sabah tekrarlanan. (: Teşekkür ettim.Hakkınızda çok bilgim olmadığı için doğrulunu konuşma hakkımın olmadığını düşünüyorum
haklıher anı çok sevimli, her anı değilse demek ki kadın sevimsiz. ben sevimliyim, başka kadınlarla ilgilenmiyirüm...
benim rengim gitmiş admin bey
benim rengim gitmiş admin bey
açken bunları anlamıyorum ben, mutlaka iyi bi şeydir...Gökkuşağı sizi gönül gözüyle sevenlerin gördüğü renkte görseydi kıskançlıktan solardı hanımefendi.
[/COLOR]
açken bunları anlamıyorum ben, mutlaka iyi bi şeydir...
kusura bakmayın beyefendi turunculuğumu benden alırken düşünecektiniz bunları... ii frmlr.aç karnını doyurda gel o halde ya o kadar laf çöpe mi gidiyor...
Hiçbir zaman![]()
Ahaha unutmazsın sanırım bunu hiçYoo sen sinirliyken gayet sevimlisin
Şaakkk anaa bacağıma indirdim!![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.