Güzele bakmak sevap değilmiş.
Sonuna kadar katılıyorum, büyük bir saçmalık.Şu an çalıştığım iş yerinde izine ayrılmak için önce izin formu doldurmak gerekiyor, daha sonra da o formu koordinatöre teslim etmek gerekiyor. Bir WhatsApp grubumuz var kendi aramızda, bu koordinatör de bütün izin formlarının fotoğrafını çekip tek tek gruptan paylaşmaya başladı. Arkadaşın teki "açıklama" kısmına şöyle bir şey yazmış: "Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim."
Bunları, bu bilgiyi neden öğrenmek zorunda kaldığımı sorguluyorum kaç gündür. Özel hayata müdahale bu bildiğin, ifşalamaya giriyor.
Ben izin almak istesem bile bu kepazeliği yapmalarına müsaade etmem. Neymiş, neden izine çıkmak istediğimizi belirtmek, izin formunda "açıklama" kısmına bunu yazmak zorundaymışız. Sana ne olm? Seni veya sizi ne ilgilendirir bu? Bu sadece bir tanesi bu arada. Bunun gibi bir sürü saçmalık var. Benim de bunlara tepem attığı için uzun bir süredir izin almaya yanaşmıyorum.Sonuna kadar katılıyorum, büyük bir saçmalık.
Madem açıklama bekleniyor neden herkesle paylaşılıyor? Madem böyle bir şey var direkt WhatsApp grubuna yazın desin, sizler de itiraz edin baştan. Değişik bir şirketmiş.
Ayrılman senin için çok daha mantıklı olur, tabii işini bulmadan sakın ayrılma. Statü olarakta daha iyi yerlerde olmanı dilerim.Ben izin almak istesem bile bu kepazeliği yapmalarına müsaade etmem. Neymiş, neden izine çıkmak istediğimizi belirtmek, izin formunda "açıklama" kısmına bunu yazmak zorundaymışız. Sana ne olm? Seni veya sizi ne ilgilendirir bu? Bu sadece bir tanesi bu arada. Bunun gibi bir sürü saçmalık var. Benim de bunlara tepem attığı için uzun bir süredir izin almaya yanaşmıyorum.
Keşke "değişik" demeyle bitse. Saçmalıkların, mantıksızlıkların hiçbir zaman bitmediği bir şirket. Yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum zaten.
Teşekkür ederim.Ayrılman senin için çok daha mantıklı olur, tabii işini bulmadan sakın ayrılma. Statü olarakta daha iyi yerlerde olmanı dilerim.
İzine açıklama yapmak kadar aptalca bir şey yok, olmaz/olamaz. Benim hakkım olan bir iş için neden açıklama gereğinde bulunuyorum? Hak etmişim ve izine ayrılıyorum. Ben bayağı gerildim bu dalyapraklara.
Karşı komşunun tarla sayısı da benden.Komşumun basuru....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.