Ölmediyse araİnsan bazen gerçekten tek ihtiyacının o ses olduğunu düşünüyor. "Bir sesini duysam yetecek" diyorsun.
Yaşadık be..
Ölmediyse araİnsan bazen gerçekten tek ihtiyacının o ses olduğunu düşünüyor. "Bir sesini duysam yetecek" diyorsun.
Yaşadık be..
Ölmediyse ara
O zaman sana yakıyoruz 🚬 zippo varsa onla ateşle rüzgar var sönüyorgeçmiş geçmişte kaldı chencim.
O zaman sana yakıyoruz 🚬 zippo varsa onla ateşle rüzgar var sönüyor
Eru önündeki maçlara bakarak, gol sonrası yakarsın sigaranı.Ben yüreğimle yakıyorum. Hiç sönmüyor öyle.
Eru önündeki maçlara bakarak, gol sonrası yakarsın sigaranı.
Engelliler ibandan ulaşıyor? Ayrılmadan ibanı alacaksın, son moda aşk şeylerini takip etmiyorsun.engelli olunca istediğin kadar ara önemi olmuyor ....
Taş olacaksın taş!Benim niye kimse bi sesimi duymak istemiyor? Sevilmemişiz be.
BEn zaten taş gibiyim daha ne kadar taş olabilirim ki?Taş olacaksın taş!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.