S
Serçe

Berlin bey hoş geldiniz karizmatik egzantirik fotosal sanatkar arkadaşım : D
://////////////Merhaba @Berlin hg
Kaçak netflix dizileri izlediğim sitedeki çevirmenin nicki de Berlin lütfen sen O kişi ol :)))
Keyifli forumlar dilerim
ben ben ben ben?://////////////
pek unique bir isim değil sanki yahu
Daha kendi konusuna bile, bir cevap veremedi günlerdir. Hiç gerçekçi değil .dNetfilix ten aldı nicki kafası uçuktur arkadaşımın çapkın ve karizmadır : D
Hayallerim süslensin yeter jdkmd://////////////
pek unique bir isim değil sanki yahu
Ay çok ayıp geç onayladınız gecikmeyi sevmiyor : DDaha kendi konusuna bile, bir cevap veremedi günlerdir. Hiç gerçekçi değil .d
Assolist mi bu arkadaş havalara bak lkasjdAy çok ayıp geç onayladınız gecikmeyi sevmiyor : D
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.