Soru Ben devletimizden bunları istiyorum. Sizce yapılmalı mıdır??

kimyasal püskürtmeleri durdursunlar...

–aşılar ile insanları hasta etmesinler...

–israil'den tohum alımı durdurulsun yerine yasaklanan ata tohumları kullanılsın...

–ülkemize yapılan deprem saldırısı ile ilgili olarak harekete geçilsin...

–eğitim sistemi yenilensin, torpille kazanmak olmuyor...

–yapay yağmur deneyleri durdurulsun...

–teröristler ile anlaşma yapılmasın...

–iklim kanunu ve maden kanunu kaldırılsın...

–paris iklim anlaşması ve açık semalar anlaşması iptal edilsin.

Ben devletimizden bunları istiyorum. Sizce yapılmalı mıdır??

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Yapmalıdır aferin çocuk büyüyor. Ve büyüdüğünü hep birlikte şahit oluyoruz

CİMER hiçbir işe yaramıyor. Bana hoca pedolojik baskı uyguluyor CİMER'e yazsam dikkate alınmaz, çünkü hoca müffetişi tanıdığı için etkisi yok.

CİMER, bir hayal kırıklığı benim gözümde. İlk başta sana bu dosyayı kapatamayız diyorlar, sonra kapatmak istediğimde de süreci yavaşlatıyorlar, hatta kapatıyorlar.

Sistem çöktü arkadaşlar.
Yukarıdan aşağıya doğru. Cumhurbaşkanımızın MEB'in bunlardan haberi yok, keşke olsa. Yeteneği keşfedilmemiş gençler ziyan oluyor. Bu büyük problem.

Ülke de yeni parti açıldı. Burada söylesem çoğu kişi o partiyi bilemez muhtemelen.

Değişik ülkeyiz vesselam. :)

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
CİMER hiçbir işe yaramıyor. Bana hoca pedolojik baskı uyguluyor CİMER'e yazsam dikkate alınmaz, çünkü hoca müffetişi tanıdığı için etkisi yok.

CİMER, bir hayal kırıklığı benim gözümde. İlk başta sana bu dosyayı kapatamayız diyorlar, sonra kapatmak istediğimde de süreci yavaşlatıyorlar, hatta kapatıyorlar.

Sistem çöktü arkadaşlar.
Yukarıdan aşağıya doğru. Cumhurbaşkanımızın MEB'in bunlardan haberi yok, keşke olsa. Yeteneği keşfedilmemiş gençler ziyan oluyor. Bu büyük problem.

Ülke de yeni parti açıldı. Burada söylesem çoğu kişi o partiyi bilemez muhtemelen.

Değişik ülkeyiz vesselam. :)
Cimer kişisel bir yapı değil cumhurbaşkanlığı adı var diye'de bnun erdoğan ile alakası yok sen particilik yapparsan çözüm bulamazsın hiç bir şeye.. Yaz cimere dikkate alınacak bir şey ise alınır dikkate alınmıyorsa zaten ortada bir şey yoktur.. Cimer dediğin hiç bir kurumun çözmediği sorunları halleden bir yer.. Denemeden peşin hükümlü olma derim ..

Cimer kişisel bir yapı değil cumhurbaşkanlığı adı var diye'de bnun erdoğan ile alakası yok sen particilik yapparsan çözüm bulamazsın hiç bir şeye.. Yaz cimere dikkate alınacak bir şey ise alınır dikkate alınmıyorsa zaten ortada bir şey yoktur.. Cimer dediğin hiç bir kurumun çözmediği sorunları halleden bir yer.. Denemeden peşin hükümlü olma derim ..
Denedim memnun kalmadım.

Bir ismini vermedikleri kalıyor. Dersin ortasında seni çağrıyorlar. Bir de çok geç geliyorlar. Ekim'de şikayet ettiğim mesele taa Aralık'ta geldi. Bir de bana ulaşamadıklarını ifade ettiler. Aramışlar beni ulaşamamışlar. Hangi numarayı aradılarsa da ulaşamadılar. Şunu demek istiyorum. Katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş ama bu ülkede çoğu kişi haram para yiyor, işini düzgün yapmıyor. O yüzden okullar böyle, o yüzden bu ülke bu hâlde. Herkes at koşturuyor bu ülkede. Eğer tepkimizi koymazsak, bu işler devam edecek.

Mesela, yeni açılan partiden bahsettim ya Büyük Medeniyet Partisi diye parti açıldı.
Genel başkanı Kemal Güçlü.

"Yeni, adil bir İslam medeniyeti" oluşturmak hedefleri. Zorunlu eğitimi, küreselci siyonizmi ve bir sürü meseleleri İslam'a uygun bir şekilde kaldıracaklarını söylüyorlar. 2028 yılında inşAllah seçime girecek.... Bu da aklımızda kalsın.

Bu ülkede güçlüler, zenginler kazanır; fakirler kaybeder, güçsüzler ezilir. Tek hedef, zengin zengin olsun, fakir daha çok eziymet yaşasın istiyorlar. Bizim sırtırmızdan geçiniyorlar. Bunlara ne zaman dur diyeceğiz?

Mesela, benim derslerde ne yaşadığımı, hangi derslerde doğru bilgi verip, hangi derslerde doğru bilgi verilmediği, hangi derslerin anlatıp, anlatılmadığı, yazdığım şiirlerin ciddiye alınıp alınmadığını biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz, sizin bilmememeniz normalde bir ülkenin Cumhurbaşkanının ya da MEB'in bunları bilmemesi normal mi? İlla halkın şikayet etmesi mı gerekiyor, müffetişler eskisi gibi derslere girseler, çıksalar, disiplin sağlasalar olmuyor mu? Ben o an, hocalarla ilgili yanlış bilgi verebilirim, korkabilirim. Ama niye müffetişler işini düzgün yapmıyorlar, onu anlamıyorum.

Benim kaybettiğim yıllarımı kim geri verecek?
Ben bence edebiyat noktasında hak ettiğim noktada değilim, olan bana sana oluyor. Uyanın lütfen! Halk umursanmıyor.

Üst Alt