Başliği Ben Koyamadım

Neşe Palamudu

Bronz Üye
Belki ben başlık koyarım diye konuya girdim ama olacak gibi değildi. Doğurmuş sanki ne büyük

Genelde çok ilgimi çekiyor arkeoloji dalı ama bok da değil yani.d kimsenin bunu merak ettiğini sanmıyorum nxxnc

Süreyya

Spákona
Süper Mod
@Neşe Palamudu bu essiz olaya beni tanik ettirdiĝin icin sükranlarimi sunuyorum.
@Siyah harika bir baslik koymus..tebrik ederim.

Dışkı deyip gecmemek lazim.
BU nadir eseri mikroskopun altinda incelemislerdir.
O zamanin insani ne yemis ne icmis hangi habitatta yasamis, hangi kosullara gögüs germis ve yahut hangi hastaliklarla bogusmus??? Bunlara cevaplar bulmuslardir.
Ve afedersiniz, her gün rahatca sicabildigimize sükür edelim..zira öldürebilir Alimallah dogru dürüst yapamazsak..
Kabizliginizi önleyin..
Senkop olusturur..mazallah bok yoluna gidersiniz.

Siyah

Bronz Üye
@Neşe Palamudu bu essiz olaya beni tanik ettirdiĝin icin sükranlarimi sunuyorum.
@Siyah harika bir baslik koymus..tebrik ederim.

Dışkı deyip gecmemek lazim.
BU nadir eseri mikroskopun altinda incelemislerdir.
O zamanin insani ne yemis ne icmis hangi habitatta yasamis, hangi kosullara gögüs germis ve yahut hangi hastaliklarla bogusmus??? Bunlara cevaplar bulmuslardir.
Ve afedersiniz, her gün rahatca sicabildigimize sükür edelim..zira öldürebilir Alimallah dogru dürüst yapamazsak..
Kabizliginizi önleyin..
Senkop olusturur..mazallah bok yoluna gidersiniz.
Çok boktan konuşuyoruz. Madem boktan konuşacağız... Gaita diyelim. Bilimsel bulgulara işaret edelim.

Etmeye edelim de neresinden girersen gir, bok bu! Bok.

Üst Alt