Bu kritik soruyu size sorup kesin kendi bildigimi yapcam nazar mı stres mi bilemiyorum Ağrı kesici kesmiyor bir ritüel lazım bence makas kesmiyor ritüelinden
Duja gir su ağrıyı alır okudum zaten geçer şimriBu kritik soruyu size sorup kesin kendi bildigimi yapcam nazar mı stres mi bilemiyorum Ağrı kesici kesmiyor bir ritüel lazım bence makas kesmiyor ritüelinden
Geçmiş olsun flu.sabahtan bildiriyorum çocuklar duşumu akşamdan aldım ama terlemişim diye sabah yine girdim yazın hayatım banyoda geçiyor neyse ki @Süreyya nın limonlu tarifinin yarıısnı uyguladım ve agrım hafifleyince uyuyabildim ayyyy allah hep düşmanıma versin bu ağrıları hastalıkları
ne beter bişi nepen yaaa benimki biraz ağrırdı , sonracıma ağrı kesici alınca geçerdi Rabbim herkese şifa versin nasıl dayanıorsun sennnn allah düşmanına versinGeçmiş olsun flu.
Her hafta 1 gün çok şiddetli baş ağrım olur benim de seni anlıyorum
Benim ki küme baş ağrısı diye bir illet. Belli bir noktada Ağrı oluyor sadece duş uyku ağrı kesici filan fayda etmiyor. Ağrıdan uykudan uyandığım günler olur benim. Kendiliğinden geçmesini beklemekten başka yapacak bir şeyim yok malesefne beter bişi nepen yaaa benimki biraz ağrırdı , sonracıma ağrı kesici alınca geçerdi Rabbim herkese şifa versin nasıl dayanıorsun sennnn allah düşmanına versin
bak işte ağrı geçene kadar gitti bütün gün mahvoldu dimiBenim ki küme baş ağrısı diye bir illet. Belli bir noktada Ağrı oluyor sadece duş uyku ağrı kesici filan fayda etmiyor. Ağrıdan uykudan uyandığım günler olur benim. Kendiliğinden geçmesini beklemekten başka yapacak bir şeyim yok malesef
Senin ki muhtemelen normal bir baş ağrısı ya da belki migrendir. Umarım da o şekilde olur, benim dediğim şekilde olursa günü bırak günleri zehir eder insanabak işte ağrı geçene kadar gitti bütün gün mahvoldu dimiah pamuk şekerim acaba diyorum sana iyi gelebilecek başka ağrı kesiciler var mı
geeel geeel sarılalım ağlarım bak cidden illet bir şey kafamda bir ağrı hala var ama dün akşamki kadar değil sen nasıl sabrediyorsunSenin ki muhtemelen normal bir baş ağrısı ya da belki migrendir. Umarım da o şekilde olur, benim dediğim şekilde olursa günü bırak günleri zehir eder insana
Ağlama kıyamam sana dayanamam üzülürüm :)geeel geeel sarılalım ağlarım bak cidden illet bir şey kafamda bir ağrı hala var ama dün akşamki kadar değil sen nasıl sabrediyorsun![]()
eve gidince denicem teşekkür ederimDuş almak bir nebze iyi geliyor baş sğrısına. Bir de kafanızın arkasına buz bastırın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.