Evet arkadaşlar bu konuda, kalbini çok pis kırdıklarım ve hava almaya yolladıklarımın isimlerini paylaşacağım umarım burada adınız olmaz çünkü çok pis kalbinizi kırarım........
Ogretmenim ben onceden hava almistim simdi kalbim kirilabilir mi? Tesekkur ederim, bi de banim acilinca ahlak kursuna yazdirilmak isterim. Kolay gelsin, o 3-5 yalaka ve beni sevmeyem tipe de selamlar.Azizem seni son kez uyarıyorum, bundan sonraki mesajım aynen şu olacak "Uyarılara rağmen hakaretlerine ve küfürlerine devam ettiği için uzaklaştırılmıştır!" sonra üç beş yalaka ve seni sevmeyen tip gelip yorumumu beğenecek haberin olsun.
Ogretmenim ben onceden hava almistim simdi kalbim kirilabilir mi? Tesekkur ederim, bi de banim acilinca ahlak kursuna yazdirilmak isterim. Kolay gelsin, o 3-5 yalaka ve beni sevmeyem tipe de selamlar.
Dusun baska yerlerde user postlarina kapalidir bu tarz konular asfkjkalbim kadar boş bir konu..........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.