Bakan Uraloğluna Hız Cezası

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu’nda direksiyon başına geçti. Hız sınırını aşan Uraloğlu, o anları sosyal medyada paylaştı. Paylaşımın ardından otoyol jandarması tarafından 9 bin 267 liralık hız cezası kesildi. Bakan, “İlgili video ile de kendimi ihbar etmiş oldum” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara - Niğde Otoyolu’nun son durumunu görmek amacıyla direksiyon başına geçti. O anları 'TürkiyeHızlanıyor' etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşan Uraloğlu’nun, 255 kilometre/saat hıza ulaştığı görüntülendi.

'Kendimi ihbar etmiş oldum'​

Bakan Uraloğlu, yaklaşık 4,5 saat sonra yaptığı ikinci paylaşımda hız sınırını aştığını kabul ederek otoyol jandarmasının kendisine ceza uyguladığını açıkladı.
Uraloğlu, “Ankara - Niğde Otoyolu’nun son durumunu görmek amacıyla direksiyona geçtim. Bu esnada farkında olmadan hız sınırını kısa bir süre de olsa aştım. İlgili video ile de kendimi ihbar etmiş oldum” ifadelerini kullandı.

9 bin 267 liralık ceza​

Otoyol jandarmasının düzenlediği tutanağı sosyal medya hesabından paylaşan Uraloğlu, kendisine 9 bin 267 liralık hız cezası kesildiğini duyurdu.

'Hız sınırlarına riayet etmek zorunludur'​

Bakan Uraloğlu, mesajında şu ifadelere de yer verdi:

“Hız sınırlarına riayet etmek herkes için zorunlu bir durumdur. Otoyol Jandarmamız tarafından gerekli cezai işlem de uygulanmıştır. Bundan sonra çok daha dikkatli davranacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Sosyal medyada kendini kabak gibi gösterdi. 9 bin ceza onu sarsmaz ama halkın gazını alır. Yoksa günlerce konuşup dururlardı. Şu sıralar gündemin basit şeylerle değişmesine gerek yok demek

Üst Alt