Şu cümle de bir ışık olabilir :dNe yapayım giden insanın acısını be . Gelenin heyecanı varken![]()
Geçen sene ile bu sene arasında fikrim değişmişAyrılığın zor olduğunu düşünmüyorum oradaki kabullenemiyor gibi gözüken kısmı ise, bitiş şekli ve süreci olabilir ve doğal olarak biraz da alışkanlık kısmı var
Şu cümle de bir ışık olabilir :d
Ne degisti mesela cicegimmGeçen sene ile bu sene arasında fikrim değişmiş
Ben 🚬Ne degisti mesela cicegimm
Can, acilen şu kafa yapısına ihtiyacım var. Numaranı bırak arıcam biraz destek alayım sendenHayallerini kovalamasına destek olurum .hakketiği hayatı yaşamasını çok isterimhep mutlu olsun prenses
![]()
Yemezler Eru bey...Kabullenirim. Bir anlık bir şey benim için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.