Bende inssnın evi kendini yansıttığını düşünürdüm ama uzun süre tanıdıgımv birinin evine gittiğimde genellikle şaşırırım beklediğim gibi çıkmaz
beklediğin gibi çıkmayan ev değil, insandır aslında 😅
Kimse evinde saklı tutamaz kendini 🚬
ben hala 3. kattaki adamla 5. kattaki ikiz mi diye düşünüyorum...
evleri baba hediye etmiş madem ikizler evlerde aynı olsun demiş sanırım
ben evlere gitmeyi sevmem gitmek istemiyorum kimenin evine@Cherry fotoğrafı iki kere paylaşmış sadece, bu kadar komplike düşünmek neden :)))
ben evlere gitmeyi sevmem gitmek istemiyorum kimenin evine
@Cherry fotoğrafı iki kere paylaşmış sadece, bu kadar komplike düşünmek neden :)))
Hep merak ederim komsularin evleri nasil dizilidir diye.. hatta herkesin evini merak ederim.
Tuaf bi özellik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.