Konu esasen finansal ancak öngörüde bulunmak için ağırlıklı olarak astroloji kullandığım buraya konu açmak istedim.
Konu büyük finansal reseti içeriyor özet geç diyen için baştan yazayım.
Bir varmış, bir yokmuş.
Öyle yazsam olmaz anlatamam.
Böyle yazsam sorun olur.
Dümdüz yazsam soru işareti oluşur.
Lafı dolaştırsam komplo teorisi olur.
Bir yerden başlayayım
Yaklaşık iki saat kadar yazıp sonra ne uzatıyorsun iki satırla yaz hallet dedim.
Yüksek faizler merkez bankaları için hareket alanını iyice daralttı
Hedge için bono alımı yapan kurumlar yeni bonolarin daha cazip olmasından dolayı alıcı bulmakta zorlandığı için zarar ediyor.
Savaş gündemi nedeniyle artan petrol fiyatı enflasyonlara karşı üretilen tüm önlemleri boşa çıkarıyor.
1/200 üzerinde satılan kağıt emtialarin karşılığı olmadığı için sürekli ekstra faizler ekleniyor.
Bu kadar yazmayacaktım.
Kısaca temel teknik ve astrolojik ve bazı verilere istinaden 16 Kasım günü dünya genelinde finansal piyasaların dondurulmasini bekliyorum.
23 Kasım civarında sistemin yeni bir modelle, yeni bir ekonomik sistemle yeniden açılacağını düşünüyorum.
Bu değişim sürecine piyasaların tam adapte olması Nisan ayına kadar sürebilir.
Eğer konu hakkında ciddi soru olursa cevap veririm.
Not: ortalamanın oldukça üzerinde derecede teknik ve temel analiz bilgiye sahibim.
Komplo olmazsa, teorisi olmaz.
Konu büyük finansal reseti içeriyor özet geç diyen için baştan yazayım.
Bir varmış, bir yokmuş.
Öyle yazsam olmaz anlatamam.
Böyle yazsam sorun olur.
Dümdüz yazsam soru işareti oluşur.
Lafı dolaştırsam komplo teorisi olur.
Bir yerden başlayayım
Yaklaşık iki saat kadar yazıp sonra ne uzatıyorsun iki satırla yaz hallet dedim.
Yüksek faizler merkez bankaları için hareket alanını iyice daralttı
Hedge için bono alımı yapan kurumlar yeni bonolarin daha cazip olmasından dolayı alıcı bulmakta zorlandığı için zarar ediyor.
Savaş gündemi nedeniyle artan petrol fiyatı enflasyonlara karşı üretilen tüm önlemleri boşa çıkarıyor.
1/200 üzerinde satılan kağıt emtialarin karşılığı olmadığı için sürekli ekstra faizler ekleniyor.
Bu kadar yazmayacaktım.
Kısaca temel teknik ve astrolojik ve bazı verilere istinaden 16 Kasım günü dünya genelinde finansal piyasaların dondurulmasini bekliyorum.
23 Kasım civarında sistemin yeni bir modelle, yeni bir ekonomik sistemle yeniden açılacağını düşünüyorum.
Bu değişim sürecine piyasaların tam adapte olması Nisan ayına kadar sürebilir.
Eğer konu hakkında ciddi soru olursa cevap veririm.
Not: ortalamanın oldukça üzerinde derecede teknik ve temel analiz bilgiye sahibim.
Komplo olmazsa, teorisi olmaz.