küçümsemek demeyelim de ne biliyim yaa insan bi güllerle falan donatırdı şuracığı .s.snan bu çicekler gönül bahçemin son mahsulü nasıl küçümsersin !
sanki ben hergün çiçek dağitıyorum hlpebfbdsje
küçümsemek demeyelim de ne biliyim yaa insan bi güllerle falan donatırdı şuracığı .s.snan bu çicekler gönül bahçemin son mahsulü nasıl küçümsersin !
sanki ben hergün çiçek dağitıyorum hlpebfbdsje
gülün mevsimi değil beee , seni yapay sera gülleriyle kandıramam rnfhtfurküçümsemek demeyelim de ne biliyim yaa insan bi güllerle falan donatırdı şuracığı .s.s
arkadaşlar ben düştüm acilen keroyla aşka doğru programı yapmamız lazımm sahura kadar ben bu defa buldum galibaagülün mevsimi değil beee , seni yapay sera gülleriyle kandıramam rnfhtfur
100 kadını nereden buldunuz ya? :dBu @Sertan dan başkası değil. 100 kıza sorduk bu cevabı aldık Sjsjssj
Ben bulurum imkansız değil biliyorsun Sjsjsj konumuz o değil konumuz senin çapkınlığın :d100 kadını nereden buldunuz ya? :d
hiç çapkın değilim, bu bir kuru iftiradır…Ben bulurum imkansız değil biliyorsun Sjsjsj konumuz o değil konumuz senin çapkınlığın :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.