Aşkının Rengi Hangisi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Aşk yarım olan ruhumuzun diğer insanla tamamladı gibidir Diğer yarımızı bulduk dediğimizde içinde bulunduğumuz duyguyu tanımlamak için aşkımızın rengini bulalım

Kırmızı: Şehvete dayalı aşk

İki insanın birbirlerini hem ruhsal hem fiziksel olarak birleştirme arzusundan kaynaklanan bir iç güdüdür. Bu tip renge sahip olan aşklar, evlilik üzerine kurabileceği bir aşk ilişkisi içerisindedirler.

Kahverengi: Gelip geçici aşk

Bir hevesle onun dış görüntüsüne aldanıp, daha sonralarında o hevesin geçtiği bir aşk rengidir. Başlangıçta her şey mükemmel gibi gözükürken daha sonralarında ise aralarında soğuma ve sıkılmışlık hissi verir. Böylelikle, aşkın sonuna geldik sayın seyirciler sloganını beraberinde getirir.

Mavi: Sonsuz sevginin ötesindeki aşk

Bu aşk renginde ise, tamamen karşı tarafı bir sevgiyle ve özlemle sevebilmesi ve kalbini ona adamasıdır. Karşı tarafa sevgisini hem maddi hem manevi verecek kadar sever. İşte, canından çok seni seviyorum diyebilenlerin aşkıdır.

Gri: Soluk aşk

Bir yıkılmış ilişkinin ardından duygusal boşluğunu doldurmaya yönelik edinilen aşk rengidir. Bu tip insanlar, karşı tarafın duygularıyla oynayarak boşluğunu doldurur ve amacına eriştiğinde ise martı gibi göç eder gider hayatından...

Sarı: Gösteriş için aşk

Toplumda kendisini yıkık göstermemek için cafcaflı bir ilişki gibi davranıp muhteşem partneri varmış gibi davranır. Düşmanlarına laf vermemek için onu seviyormuş gibi davranarak topluma inandırır. Ama kapalı kapılar arkasında ise bitmeyen bir tartışmanın süreci içerisine girerler.

Yeşil: Aşkın verdiği oksijenli sevgi

Hayatında bir amacı olmayan ve depresyona girmiş bir insanın hayatına bir anda giren karşı cinsin aşkıdır. Hayatında umudunu kaybetmiş ve artık ölümü diler hale gelen kişilerin kurtarıcısı olan bu aşk rengi, adeta onun oksijeni haline gelmiş ve hayata tutunmak için umutların yeşerdiği bir aşktır.

Pembe: Sahte aşk

Hoşlandığı birisine hayalindeki kişiyi yerleştiren insanların aşkıdır. Aslında aşk değil bedenini beğenmiştir ve bunun adına aşk koyarak onu etkilemek için her türlü yolu deneyen ve çabalayan kişidir. Fakat, elde ettiği zaman hiç beklemediği kadar hayal kırıklığı yaşayacak bir aşkın rengidir çünkü pembe gözlüklerle hayata bakarak reel tarafını düşünememiştir.

Siyah: Duygusal olarak yitirilmiş bir aşk darbesi

Artık yaşadığı ilişkilerden dolayı aşka olan inancını yitirmesi ve yalnızlığa yemin eden insanların aşk rengidir. Onlar, tamamen aşka inanmazlar ve duygularını iç dünyasında bastırarak yaşayarak sevgi ihtiyacını, insanoğluna ters olduğuna inandırır. Ama iç dünyasında fırtınalar kopar fakat insanlara karşı güçsüz görünmemek için yalnızlığa aşık bir insan olarak lanseder.

Mor: Maddiyata dayalı aşk

Tamamen zengin karşı cinsleri elde ederek maddiyata dayalı bir ilişki içerisinde, partnerinin parasını yemeyi seven tiplerdir. Lüks hayatta kendilerini göstermek ve partneri ile dışarıya hava atmayı seven tiplerdir. Kendi güzelliğini kullanarak karşı tarafı kendine aşık ettirir ama kendisi onu değil, parasına aşıktır.

CaT

🎈
Board Admin
Her sey moooe

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Bu renkler dışında seçebiliyor muyuz

Eunoia

Altın Üye
Kırmızı

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
ressam renkleri iyice bi karıştirmis

Es1967

Altın Üye
Aşkın verdiği oksijenli sevgi ne ya :)

rick

Bronz Üye
kimi bilinen anlamlardan habersizlere rastlayınca sorun ediyorsan, işte renk cümbüşü

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
yavruağzı netceğiniz :cool2:

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Her renge de anlam yüklenmez ki.

Mesela simsiyah bir odada oturmuş olsaydık, melankolik olurduk, bu melankoliyi şair aşka uyarlayıp ayrılıklardan darbelerden bahsetmiş.

Siyahın ve renklerin öyküsü buradan çok yıl öncesine gider, renklere anlam yükleme zamanının ilk olarak şit dönemi olduğu düşünülür. 12 burç, 12 ay, keyfiyet ve unsurları dahil 12 renk , 4 unsur. Renklerin temsil ettiği elementlerin reaksiyonları nasıl simyagerler tarafından okunup işaretlendiyse, renkler de bir birine karışarak diğer renkleri oluşturmuş işaretlenmiştir. Güneş ve ay nasıl yan yana okunduğunda eril ve dişil, doğum, bereket olarak okunursa, su ve ateşi temsilen mavi ve sarının yan yana gelmeside, baharı, yeşili müjdeler. Dünya da büyük bir anlamı olmayan tek bir nokta bile yoktur.

Vera

Altın Üye
başımıza ne gelyosa her şeye anlam yüklemekten zaten
Anlam manlam yok artık @uchiha patata kütete yaşıyoruz artık

Mesela simsiyah bir odada oturmuş olsaydık, melankolik olurduk, bu melankoliyi şair aşka uyarlayıp ayrılıklardan darbelerden bahsetmiş.

Siyahın ve renklerin öyküsü buradan çok yıl öncesine gider, renklere anlam yükleme zamanının ilk olarak şit dönemi olduğu düşünülür. 12 burç, 12 ay, keyfiyet ve unsurları dahil 12 renk , 4 unsur. Renklerin temsil ettiği elementlerin reaksiyonları nasıl simyagerler tarafından okunup işaretlendiyse, renkler de bir birine karışarak diğer renkleri oluşturmuş işaretlenmiştir. Güneş ve ay nasıl yan yana okunduğunda eril ve dişil, doğum, bereket olarak okunursa, su ve ateşi temsilen mavi ve sarının yan yana gelmeside, baharı, yeşili müjdeler. Dünya da büyük bir anlamı olmayan tek bir nokta bile yoktur.
Bilgiler güzelmiş @Raison Detre Sistemimizde herşeyi süslemek, anlamlandırmak var. Ve hayatı daha yaşanılır kıldığı kesin. Ve bizi daha dolu yaptığı ya da öyle düşündürdüğü kesin. Ben "Yeşil: Aşkın verdiği oksijenli sevgi" ile biraz dalga geçmiş olabilirim.

Raison Detre

Altın Üye
Anlam manlam yok artık @uchiha patata kütete yaşıyoruz artık

Bilgiler güzelmiş @Raison Detre Sistemimizde herşeyi süslemek, anlamlandırmak var. Ve hayatı daha yaşanılır kıldığı kesin. Ve bizi daha dolu yaptığı ya da öyle düşündürdüğü kesin. Ben "Yeşil: Aşkın verdiği oksijenli sevgi" ile biraz dalga geçmiş olabilirim.

geçme geçme dalga, örnek yeşille dalga geçmişsin, kırmızı, mars, koç aslan ya da yay: gibi götümüzden element uydurabiliyoruz :D

Nobody

Teknik Admin

Herseyin bir anlami vardir elbet ama iki kere iki dort etmez.
Örneğin Yagmurlu, kapali ve kasvetli bir hava, bana huzur verirken, bir baskasina huzursuz hissettirebilir.

Raison Detre

Altın Üye
Herseyin bir anlami vardir elbet ama iki kere iki dort etmez.
Örneğin Yagmurlu, kapali ve kasvetli bir hava, bana huzur verirken, bir baskasina huzursuz hissettirebilir.

her şey zıttıyla mümkün olduğundan doğru ancak mesela fırtına bana çoğu zaman pencerenin arkasında huzur verir, ancak fırtınanın ortası benim için sağlıklı bir karar olmazdı. İhtiyarımız "güzel" anlamını bulunduğu duruma göre verir, bu bize göredir. Daha çok 1 ve 0 lar.

Nobody

Teknik Admin
her şey zıttıyla mümkün olduğundan doğru ancak mesela fırtına bana çoğu zaman pencerenin arkasında huzur verir, ancak fırtınanın ortası benim için sağlıklı bir karar olmazdı. İhtiyarımız "güzel" anlamını bulunduğu duruma göre verir, bu bize göredir. Daha çok 1 ve 0 lar.
Yani birbirine bagli bir cok sey bir araya gelir ve hissedilen durumu degistirebilir diyebilirmiyiz?

Ben yine de her iki durumda da, iki farkli kisi, iki farkli sey hissedebilir kanaatindeyim

Raison Detre

Altın Üye
Yani birbirine bagli bir cok sey bir araya gelir ve hissedilen durumu degistirebilir diyebilirmiyiz?

Ben yine de her iki durumda da, iki farkli kisi, iki farkli sey hissedebilir kanaatindeyim

insanlar spesifik , hatta hiç bir insan diğerinin aynı değil , ancak insanları okumak için bol enstrüman var, insanlar hakkında bir kanıya varırsan, uzlaşmak için kolay yoluda bulursun mesele bu, renkte bunlardan biri, ana konuya dönelim başımız dönmesin bro :D

Nobody

Teknik Admin
insanlar spesifik , hatta hiç bir insan diğerinin aynı değil , ancak insanları okumak için bol enstrüman var, insanlar hakkında bir kanıya varırsan, uzlaşmak için kolay yoluda bulursun mesele bu, renkte bunlardan biri, ana konuya dönelim başımız dönmesin bro :D
O zaman ben kirmizi diyorum 😁

Üst Alt