Bencede.Gif'dekilerin ikisi de kız sanki yani o bacak erkeğe ait olamaz heralde
o sanki flörtten de ileriye götürür meseleyiGazoz ismarlayarak mi bildim mi.?
Arkadaşlar sevişemiyor o yüzdenNiye yapıyorsun böyle seyler ya?
Arkadaslik kdar degerli bir sey mi var?
Bu söylediginden su sonuc cikiyor diyenilir miyiz kedicigim?Arkadaşlar sevişemiyor o yüzden
Geçemezsin.
Açılmak falan da yazılmış ama açılmayın. Canım arkadaşlığı hiç etmeyin yani.
Bir tarafın ilgisi olduğunu bilindikten sonra, birinin mutlaka o ilişkiden uzaklaşması, o ilişkideki tavrını değiştirmesi gerekecek. Ne gerek var?
Benim dediğimden o mu çıkıyor şimdi? Beni kullanarak hanımlara çamur atmayın şimdi…Kızlar herşeyin farkında beyler içinizde tutmayın açılın varsa bir şey
Bedelini isteyin ne olacaksa olsunsömürge ülkelerine dönmeyin
![]()
Benim dediğimden o mu çıkıyor şimdi? Beni kullanarak hanımlara çamur atmayın şimdi…
Kızçeler kendisine ilgisi olan birini farketmeyebilirler ama şu bizi karalama oyununuzu kesin farkederler 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.