Nomofobi
Bi kere Tr ye giderken, havalimaninda ucagi bekliyorum..Allah kurtarsin bacim
Bi kere Tr ye giderken, havalimaninda ucagi bekliyorum..
Kahve aldim..oturdum yine yerime..
Sonra aklima aniden telefon geldi..ana ben bi panik nereye koydum diye..aslinda elimde yapisk gezmiyorum ama o anki yasadigim panikten utandim..hatta arkadas da ayni senin dedigini demisti bybybssk
Aynen canim..ne kadar cok ortak yönlerimiz var...evlenelim miBana da oluyor yaa.. ama ulasilamamaktan degil de, telefonu caldirmaktan yada kaybetmekten korkuyorum, sonucta okadar özel seyler var telefonda .. sonra yenisini al, hattini kapattir tekrar ac vs vs
Aynen canim..ne kadar cok ortak yönlerimiz var...evlenelim mi
Bi kere Tr ye giderken, havalimaninda ucagi bekliyorum..
Kahve aldim..oturdum yine yerime..
Sonra aklima aniden telefon geldi..ana ben bi panik nereye koydum diye..aslinda elimde yapisk gezmiyorum ama o anki yasadigim panikten utandim..hatta arkadas da ayni senin dedigini demisti bybybssk
Bana geri zekali diyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.