2 tarafı nerden anladın ki2 tarafta aynı konuda mutabık kalmışsa demek 😅 en azından insanın kendini bilmesi, ne hoş 🤠
Yo yo, ben konuya yabancıyım ben anlamadım 😅2 tarafı nerden anladın ki
Hangi kavga Süreyya Hanımcım?Kimin aklina o muhtesem kavga geldi?
Sayfanın en başına tutulan loglarHangi kavga Süreyya Hanımcım?
Ben Fransız kaldım.
Dikkatimden kaçmış alıntı yaptığını görmedim :/ teşekkür ederimYo yo, ben konuya yabancıyım ben anlamadım 😅
çaktırmadan spoiler vermiş kendileri 😅
Bazen o kadar haklı buluyorum ki sizi Neşe Palamudu. Sabah sabah kahkaha attım 😂Kızlara estetik diye tutturacağınıza çalışmayan şeyinize ayar yaptırın. Bir de insan içine çıkıyorsunuz küçükcük şeyle
Hı tamam. Onu gördüm. Teşekkür ederim Fluffyciğim 🤗Sayfanın en başına tutulan loglar
Kahkaha hanimcim bu kavga..biraz küfürlüdür...simdiden affiniza saginarak paylasiyorum..Hangi kavga Süreyya Hanımcım?
Ben Fransız kaldım.
Kahkaha hanimcim bu kavga..biraz küfürlüdür...simdiden affiniza saginarak paylasiyorum..
Insanlar master degreeSüreyya Hanımcım, biz de kendimizi kavga ediyor sanıyoruz 🤣😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.