türü önemli olan örneğin yüzüklerin efendisinin de animasyonu var ama kendisi bir çizgi film değil. Çizgi film diyenlerin en son izledikleri şey looney tunes olduğundan çizim gözüken her animasyon çocuklara yönelik zannediyorlarCok tsk ederim ikinizede.. ben bu yüz küsürlük listeden ara ara seçip açarım artik
Evet bana da diyorlar çizgi filmmi izliyorsun hala diye ama her cizgi filmlerin cocuklar için olmadigini bilmiyorlarki..
türü önemli olan örneğin yüzüklerin efendisinin de animasyonu var ama kendisi bir çizgi film değil. Çizgi film diyenlerin en son izledikleri şey looney tunes olduğundan çizim gözüken her animasyon çocuklara yönelik zannediyorlar
Biraz biriksin ben her hafta bolum bekleyemiom yaKimetsu no yaiba yeni sezon gelmiş çokkk güzell ilk bölümü bitirdim acil izle @Xasthur
6 bölüm ilk bölüm 49 dk 😏Biraz biriksin ben her hafta bolum bekleyemiom ya
Sezonun bitmesi lazim 6 bolumu bir oturusta izliom ben :S6 bölüm ilk bölüm 49 dk 😏
Ay ben Netflix de gecenlerde cok sicak bir anime izlemistim.
Film idi.
Agladim ya...cocuk filmine mi agliyon derler diye anlatmadim kimseye cevremde jsbsjskd
View: https://m.youtube.com/watch?v=1DEcL3Tc4Nk&pp=ygUeRXJpbm5lcnVuZ2VuIGFuIG1hcmlhbm5hIGFuaW1l
Dizi mi oClannad after story izlesen cigerin sokulur o zaman. D
Dizi olarak evetDizi mi o
Anime king?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.