aniden gelen matruşkası yapacagını bilseydim açmazdım kanksben zaten en son bu konuyu açacaktım .s.s
aniden geelen aniden konusu açma isteği diye .s.s
al gırdın gırdınnn .s.s![]()
neyse artık bişey olmaz, biraz daha içimdeki aniden konularını açığa çıkariim sahneyi size bırakırımaniden gelen matruşkası yapacagını bilseydim açmazdım kanks
affet
keşke bu gönderinin alnı olsa da öpsemmmGüzel olmuş
Ama
Moderatörümüz konu açmayınca kız naaapsin
ihale gene bi şekilde kalıyo bana![]()
Buyrun benimkeşke bu gönderinin alnı olsa da öpsemmm
bu şey değil mi ya grupta hiçbir iş yapmayıp kenarda oturan ama her şeyi de eleştiren grup üyesi![]()
keşke bu gönderinin alnı olsa da öpsemmm![]()
evrene gönderdiğin sana geri dönermiş, biraz hızlı tecelli etmiş takdiri ilahi demek kiŞu cümlenin aynısından az önce kurdum paralel evrendeki ikizim misin yoksa 🤪
@Chen bana öyle bi bilgi gelmedievrene gönderdiğin sana geri dönermiş, biraz hızlı tecelli etmiş takdiri ilahi demek ki![]()
@Chen bana öyle bi bilgi gelmedi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.