Benim algı kapasitemi aşan durumlar boş verdim gitti
anladdım şimdiAktifse kadınla da erkekle de seks yaşayabilir.
Ters ilişki seviyorsa..
anladdım şimdiAktifse kadınla da erkekle de seks yaşayabilir.
Ters ilişki seviyorsa..
Tanrı düşmanıma vermesin öyle sevgili. : )O zaman o gay degil, bisexuell
Tıkandım bir şey diyemiyorum. adafagf![]()
![]()
bu ikisini onlar için aynı mı yani ?
Hadi bilim adamları bunu da açıklasın da göreyimTıkandım bir şey diyemiyorum. adafagf
Daha ben bilim adamlarının eşcinsellikle ilgili açıklama yaptığına rastlamadımHadi bilim adamları bunu da açıklasın da göreyim
@Raison Detre biliyor kaç kere söyledik bi konu açıp aydınlat bizi diye 🚬 bir türlü çözemiyorum ben deAy bunlarin aktivi ne passivi ne cözemedim: )
Üşeniyor mu ne yapıyorsa aydınlatmıyor @Süreyya hanım mağduruz efenim@Raison Detre beycigim bizi aydinlatin lütfen.
@Raison Detre biliyor kaç kere söyledik bi konu açıp aydınlat bizi diye 🚬 bir türlü çözemiyorum ben de
geçen gün adamın biri ada çayı öneriyordu instagram da , ada çayı sergen tabirince şöyle bir etki yaratır
vel hasıl kime ne diyecez
View: https://www.youtube.com/watch?v=zftFoT6bW_c
geçen gün adamın biri ada çayı öneriyordu instagram da , ada çayı sergen tabirince şöyle bir etki yaratır
vel hasıl kime ne diyecez
View: https://www.youtube.com/watch?v=zftFoT6bW_c
Yine açıklamadı... Yoksa sen de mi bilmiyorsun Raison
Şimdi şöyle active case var passive case var aktif olan gömüyor pasif olan gömülüyor hani gömülü ekran kartları olur ya ondan yani case'e göre case değişiyor yani açıklarsak duruma göre kasa değişiyor farklı kasa tipleri var hayır kesinlikle kelime oyunu yapmıyorumAy bunlarin aktivi ne passivi ne cözemedim: )
Şimdi şöyle active case var passive case var aktif olan gömüyor pasif olan gömülüyor hani gömülü ekran kartları olur ya ondan yani case'e göre case değişiyor yani açıklarsak duruma göre kasa değişiyor farklı kasa tipleri var hayır kesinlikle kelime oyunu yapmıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.