Akrabaların içinde zirvede olmak

S

Serçe

Çoğu şeyde şanslısındır ve zirveyi kaptırmıyorsundur. Aile fertleri hem sana hayrandır ama dedikodu yapmadan da duramazlar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Akrabaların içinde zirve olamazsın hep bir şey bulurlar kesin dkkd

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
akrabalar arasında zirvede olmak için birçok mükemmel kritere ihtiyaç vardır...... para, güzel eş, lüks araba-ev, başarılı çocuklar....... bunlar yoksa ruhunuzu emerler......

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
ulan sadece benim mi ailem düzgün insanlarla dolu? hem anne tarafında hem baba tarafında en sevilen yeğenim allahım mükemmel olmak beni yoruyor artıkkkkkkkkkk

CaT

🎈
Board Admin
ulan sadece benim mi ailem düzgün insanlarla dolu? hem anne tarafında hem baba tarafında en sevilen yeğenim allahım mükemmel olmak beni yoruyor artıkkkkkkkkkk
leonardo dicaprio bravo GIF

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Kendi çocukları işletme falan okurken ilk 10 bin sıralamayla üni kazandığımda amcam bana kayseri nerede doğuda mı demişti .s.s çok zoruma gitmişti. Hatta bir kere bile işyerimi ziyarete gelmemişlerdi :honk: sonra da kero neden sılai rahimi kesiyordu :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kendi çocukları işletme falan okurken ilk 10 bin sıralamayla üni kazandığımda amcam bana kayseri nerede doğuda mı demişti .s.s çok zoruma gitmişti. Hatta bir kere bile işyerimi ziyarete gelmemişlerdi :honk: sonra da kero neden sılai rahimi kesiyordu :honk:
Hayat o kadar aci aslında amca baba yarısı sözde :(

Daha bu yolun başi çiçeğim
Evlenirsin kocanı eleştirir düğünü eleştirir takıları eleştirir mobilyanı eleştirir tatile gidersin eleştirir gitmezsin yine kendi ttail anilarini söyleyip küçümser araba alirsin eleştirir araban olmaz en ezik sensin vs vs vs

Bir şeyin iyisine sahip olman hep birilerinin zoruna gider...

En kötü sen ol sürün filan istiyorlar bu akrabalar sanirim

Onlari memnun edemezsin doyuramazsin da

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Hayat o kadar aci aslında amca baba yarısı sözde :(

Daha bu yolun başi çiçeğim
Evlenirsin kocanı eleştirir düğünü eleştirir takıları eleştirir mobilyanı eleştirir tatile gidersin eleştirir gitmezsin yine kendi ttail anilarini söyleyip küçümser araba alirsin eleştirir araban olmaz en ezik sensin vs vs vs

Bir şeyin iyisine sahip olman hep birilerinin zoruna gider...

En kötü sen ol sürün filan istiyorlar bu akrabalar sanirim

Onlari memnun edemezsin doyuramazsin da
Kesinlikle haklısın.
şey geldi bak bi de aklıma :honk:
Lise sınavlarına hazırlanıyorum. Kuzenim de üniyi kazanmıştı. İşte geldi bunlar bana ders çalışma taktiği veriyorlar. Bak abine bi soru fazla yapmak için bir test kitabı bitirirdi. Sen ne yapıyorsun demişti. İçimden bi test kitabı bitirip sadece bi soru fazla yapıyorsam bende bi sorun var demektir demiştim :honk: dışımdan bişe dememiştim aten onlar laf sokup cevabını beklemezlerdi öyle :honk: babamın amcası var kendi öz amcamdan daha çok severim onu. Çünkü samimiyetini iyiliğimi istediğini biliyorum.
şu an gündem konusu benim hala bekar olmam. Yok neden evlenmiyormuşum neden bu kadar uçarı bir kızmışım bu kadar fırlama olur muymuş kız kısmı. Bakcakmışım kuzenlerime onlar öyle miymiş :honk:
Niye yarışıyoz ya biz aile değil miyiz:honk: edevlette akrabadan çıkar seçeneği olmalı bence. Ben çok maruz kalmamama rağmen bu kadar doluyum diğerlerini düşünemiyorum :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Düşmana luzum yok bu gizli kıskançlıklari , kendilerinden soğutuyor sonra da sen ne hayırsızsın arayıp sormayansın filan

İki laf da ben soksam zoruna gidiyor fjdksj

Herkes işine baksa mesele yok @pumpkin

Hayatımızdan engelleyip ele güne ayıp olmasın diye cenzaye gidilebilir ancak

Üst Alt