Soru Açık giyinmek özgürlük mü?

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Kimsenin giyimine karismam. Herkes istedigini giyebilir. ama bana göre SIKLIK sadece ne giydigin degil, onu nasil tasidigin ve bulundugun ortama uygun giyebilmektir. Kiyafetinde yeri ve zamani olmali .

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Yerine göre giyinmek gerekiyor, dikkatimi çekiyor da özellikle bu dombililer daha çok açık giyiniyor ahah. Nereden aklıma geldiyse şimdi.
Teşhir etmemek kaydıyla hafifçe dekolte göze hoş geliyor..

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Bugün Mentalist dizisinde bir sahnede havuz kenarında ki kadınlara "bu kadınlarda eğlence için buradalar" diyor. Durdurduk ve eşimle bunu konuştuk, bir kadın için ne kadar aşağılayıcı bir durum diye. Kadın bir anne, bir eş, bir abla, bir evlattır. Kimsenin oyuncağı, eğlencesi olmamalı. Konumuzla ne alakası var diyeceksiniz ama erkeklerin gözünde kadın önce giyimi ve duruşu ile değerlendiriliyor. Güzellik bedenin ne kader göründüğü değil önce karakter sonra elbisenin üzerinde nasıl durduğudur bana sorarsanız. Vs vs işte.

Küboo

🎈
Board Admin
Bir kadın olarak bazen rahatsız oluyorum, sonra düṣünüyorum neden rahatsız oluyorum? Yanimdaki erkeğin hoṣuna gidecek diye mi? Yok... ben giyinemedigim için mi? EVET :)

Istesem giyinirmiyim, giyinirim ama giyinemiyorum iste :)

Kendim hakkimda bir gercek, bu bilgiyi artik naparsaniz :d

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Bir kadın olarak bazen rahatsız oluyorum, sonra düṣünüyorum neden rahatsız oluyorum? Yanimdaki erkeğin hoṣuna gidecek diye mi? Yok... ben giyinemedigim için mi? EVET :)

Istesem giyinirmiyim, giyinirim ama giyinemiyorum iste :)

Kendim hakkimda bir gercek, bu bilgiyi artik naparsaniz :d
Bu bilgi önemli..
Gelecek nesillere aktarılması gerekiyor, teşekkürler canım.

Üst Alt