Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ankara’nın Altındağ ilçesinde cezaevinden yeni çıkan babası tarafından piknik tüpüyle öldürülen 3 yaşındaki Kadir G.’nin cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Talihsiz çocuğun kafa kırığından kaynaklı beyin kanaması nedeniyle öldüğü tespit edilirken, babanın çocuğuna daha önce de işkence uyguladığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Altındağ’da yaşayan 28 yaşındaki Onur G., fenalaşan 3 yaşındaki oğlunu balkondan düştüğü iddiasıyla hastaneye götürdü. Kadir G.’nin doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesinin ardından durumdan şüphelenen polis ekipleri baba ve aynı evde yaşayan kardeşini gözaltına aldı.

New-Project-8-3-690x450.jpg

DAHA ÖNCE DE İŞKENCEYE MARUZ KALMIŞ
Baba Onur G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı sırada mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından yapılan otopside vücudunda darp ve cebir izleri olduğu tespit edilirken, kafa kırığından kaynaklanan beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Kadir G.’nin vücudunda eskiye dayalı darp ve cebir izlerinin de olduğu, babanın çocuğuna daha önce de işkence uyguladığı kaydedildi.

İSTİSMARA UĞRAMIŞ
Onur G.’nin 8 ay önce cezaevinden çıktığı, eşinin ise 3 ay önce evi terk ettiği öğrenildi. 3 yaşındaki Kadir G.’nin işkencenin yanı sıra cinsel saldırıya maruz kaldığı da ortaya çıkarken, bana Onur G. ifadesinde darp uyguladığını kabul ettiği ancak cinsel saldırı iddialarını reddettiği aktarıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur G. sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahalle sakinlerinin Onur G.’nin Kadir G.’yi darp ettiğini bildiklerini çocuğu babasından alarak bakmak için talepte bulundukları da öğrenildi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Çocuk kurtulmuş 🥺
Bazen de ölüm kurtuluş 😔

3 senelik hayatın var hepsi dayak ve cinsel saldiri ile geçmiş kalbim öyle kiriliyor ki

Niye kötüsünüz ya

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bu tip haberlerde suçlunun isminin gizlenmesine ve fotoğrafının açık açık gösterilmemesine sinir oluyorum. Suçu belli değil mi? Daha niye kişisel bilgilerini gizliyorlar? Kimse bilmiyor, görmüyor. Sonra cezaevinden çıkınca aynı b.kları yine yiyorlar.

angie

2022-23
Bronz Üye
Allah böylelerinden korusun yaa nasıl kıyar insan öz çocuğuna

forumtutkunu

Platin Üye
Üzülmeniz eleştirmeniz kimseyi iyi kılmıyor 🤓

CaT

🎈
Board Admin
Başlığı ikinci kez okudugumda tiklayabildim, içeriği bir kez okuyamadim..

Üst Alt