Ben 32 senedir istanbuldayım... Aksaraya taşındım il olan yeni daha 6 ay oluyor hanım köylü oldum sıfırdan.. Burda dediğin olayı yaşadım ama adam ne dedi
Eski bir nokia bataryası lazım oldu kapı için kamera sistemi var bende onu kapıya takıyorum dışardan kapıyı çalanı görüyorum oto sensörlü.. Pili'de nokia eski pillerden... İnternetten araştırdım buldum 60 tl falan fiyatı vardı 70 tl'ye kadar değişiyor... Bana'da o gün lazımdı aciliyeti vardı bir daha yapamam dedim.. Şimdi istanbulda olsaydım onu ben 10 lirayada bulurdum... Aksarayın telefoncularını gezdim

Buldum'da birisi 200 dedi birisi 180 dedi.. Bir yerde 140 tl' ye buldum.. Dedim'ki indirim yok mu? Dedi'ki en ucuzu bende hem bunu bulamazsın eski dedi.. Dedim'ki buldum her'yerde hemen hemen var ama fiyatlar uçuk.. İnternette'de 60'dan başlıyor dedim neden pahalı bu kadar hiç mi indirim yok ?
Dedi'ki : Onların kira derdi yok eletrik su bilmem derdi yok olur orda bizde yok dedi.. Allah allah çekti birde.. Dedim müşteri ucuz ürüne bakar sende o zaman internetten sat dedim.. Sie yaptım.. Gittim başka yerden aldım...