Ne bilim daha eğlenceli o dönemler diye düşünüyorum benim için gerçi aynı şeyleri yapıyordum ama öyle.Ha bu konunun konsepti o değilmiş.
@Barisgzl1 peki o yıl olan ama bu yıl olmayan ne var ki o denli özlüyorsun ? Yeniden ya da daha iyisini sağlasan ?
yapabilicek bişey yok.@Barisgzl1 bu konuda senin için ne yapabiliriz?
ben de yaşamadan 70 leri özlüyoyorum , seni en kalbi duygularımla selamlayıp , derin bi anlayışla anlıyorum , şey yapabilirsin özleyecek başka bisey bulmayi dene geçici bir çözüm ama çözüm işte , bi sevgilin olsun sonra ayrıl onu özlerken 2017 yi bir süre unutursun , etkisi geçince evden uzaklaş amcanlara yerleş bir aylığina anneni babanı özle yine bir süre sana 2017 yı unutturacaktır , sonra bu döngüyü devam ettir. tesekkürlerArkadaşlar 2017 yılını özlüyorum gün geçtikçede dahada özlemeye devam ediyorum ne yapabilirim ? garip soru oldu kusura bakmayın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.