Bizim öyle komşumuz var ama çıplak mangal yapmaz 🚬Şööle bi ızgara yapabilen komşum olmadı : )
ben çıplak mangal yapıyorum ama öyle değilimBizim öyle komşumuz var ama çıplak mangal yapmaz 🚬
Erenköy mutlu, Erenköy göz bayramındaben çıplak mangal yapıyorum ama öyle değilim
komşularım neler düşünüyor acaba![]()
Bizim öyle komşumuz var ama çıplak mangal yapmaz 🚬
Erenköy mutlu, Erenköy göz bayramında
Olsun... Erenköylü kızlar @Frenk in göbişine de hayrandırSenin göbişin vardır be botox lu: )
Ben yaparım izgarayiIzgara yapabilmesede olurdu 😜
Tepenin yamacınayım ben çık a yukarıya görürsün Barbeküüüünün başında beni@Frenk açık adres ver komşun olmaya geliyorum
podyuma çıkmam ki olmaz öle yaza plaja gel izle çok merak ediyorsan ya da @Günışığı açık adrese gel sen de@Frenk ‘ iiii şöle bi yürü de endamını görelim : )bizler jüri önün de : ))
Tepenin yamacınayım ben çık a yukarıya görürsün Barbeküüüünün başında beni
podyuma çıkmam ki olmaz öle yaza plaja gel izle çok merak ediyorsan ya da @Günışığı açık adrese gel sen de
Bu yaz plajda arkamdan konuşulanlar aklıma geldi de.... püffffplajda arka manzara daha bi etkili diosun : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.