15 Temmuz Paylaşimi Başını Yaktı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Eski belediye başkanı Hüseyin Sarı, 15 Temmuz paylaşımı dolayısı ile gözaltına alındı. CHP'li Sarı'nın sosyal medya hesabından yaptığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebi ile görsel ve yazılı paylaşımı nedeni ile ikamet ettiği evinden Erdek polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile olay hakkında bilgi verdi

son-dakika-chp-li-eski-belediye-baskani-15-15079384_5082_m.jpg

ERDOĞAN'A HAKARETTEN DE İŞLEM YAPILDI

Hüseyin Sarı'ya daha önce de Cumhurbaşkanına hakaretten işlem yapılırken, ihalede usulsüzlük sebebi ile Erdek Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Beğeniler de hakarete giriyor mu acaba?

@SleepleSsS aydınlatsana bizi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üff bir sürü sey yazdım sildim sildim neyse yaa

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Askerde birebir yaşadığım bir olaydır darbe, 15 temmuz günü usta birliğimdeki ilk günümdü darbe oluyor diye kaldırdılar teğmen vardı bölük komutanlığına vekalet ediyordu bütün bölüğü toplayıp mevzilere göndermeden önce şey dedi, "darbeden yana değiliz, bölükten hiçbir şekilde dışarıya çıkılmayacak ve vatandaş ile diyaloğa girilmeyecek." hepimiz mevzilere dağıldık nöbet tutuyoruz askeriyede şehrin içinde her yerden millet geçiyor merkeze gidiyor bağıra bağıra, ben tellerin arkasındayım diğer taraftan geçiyorlar bana laf atıyorlar bağırıyorlar karşımıza bi kamyon firması (artık ne iş yapıyorlar bilmiyorum) geçtiler 6-7 kamyonla gecenin köründen sabaha kadar kornaya bastılar hepsi 3 m. önümde bütün gece onların tahrikleriyle beraber nöbet tuttum bir iki kere kendimi kaybedip silahı üstlerine doğrulttuğum dahi oldu... Uzun lafın kısası ortada bir halkı kin ve nefrete sürükleme suçu varsa bu dümdüz hükumetin suçudur, kendi vatandaşını kendi askerine karşı nefrete sürükleyen hükumetin.

Darbe diye bir şeyde yoktur, Jandarma'nın gücünü bitirdiler, bütün askeriyenin içine tekrardan kendi adamlarını yerleştirdiler, bütün suçlamalardan aklanan insanları bu aklanmalara rağmen görevlerine iade etmediler yüzlerce, binlerce insanın ocağına incir ağacı dikip üstüne birde itibarlarını bitirdiler.

Bütün bunlara rağmen hala pişkin pişkin birilerini suçluyorlar. Türk halkının başına gelmiş en kötü şeydir akp ve seçmeni.

Üst Alt