Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AŞIRI KIRMIZI ET TÜKETİMİ
Genel olarak kırmızı etin içerisinde yüksek kolesterol olduğu bilinmektedir. Bu esasen kırmızı etin içerisinde bulunan doymuş yağ miktarından kaynaklanmaktadır. Kalp hastalığı ve obezite, yüksek miktarda kırmızı et içeren diyetlerle doğrudan ilişkilidir. Bunun nedeni...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.