Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- 6 adet çanak enginar.
- 4 adet beybi enginar.
- 3 su bardağı pirinç.
- 1 demet taze soğan.
- 1 adet kuru soğan.
- 1 demet dereotu.
- 2 yemek kaşığı tereyağ.
- yarım çay bardağı sıvı yağ.
- 1 tatlı kaşığı tuz.
- 1 çay kaşığı toz şeker.
Enginarlar sadece çanak kısmı kalacak şekilde...
Malzemeler:
3 su b.pirinç
1 havuç
1 patates
1 soğan
1 kırmızı biber
Sıvı yağ
Tuz , karabiber
1 adet kuzu kol
Hazırlanışı:
Soğanı yemeklik doğrayın. Daha sonra üzerine küp doğranmış havucu ekleyerek rengi çıkana kadar beraber kavurun. Daha sonra üzerine pirinç eklenerek kavrulur. Kavrulunca...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.