türk mutfagı

  1. Fluffy

    Düşbere Tarifi - Azerbaycan Mutfağı

    🥟 Düşbere Tarihi Düşbere, Azerbaycan mutfağının en sevilen geleneksel yemeklerinden biridir. Küçük, et dolgulı mantı şeklinde hazırlanan düşbere, özellikle kış aylarında sofralarda sıkça yer alır. Tarihi, Orta Asya ve Kafkasya bölgesindeki göçebe Türk kültürlerine dayanır. Düşbere’nin kökeni...
  2. Chen

    Fesleğenli Yaz Çorbası

    Fesleğenli Yaz Çorbası Malzemeler 2 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 2 su bardağı su 2-3 dal fesleğen 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı çiğ krema Fesleğenli Yaz Çorbası Yapılışı TENCEREYE salçayı, tereyağını ve unu koyup, 3 dakika kavurun...
Üst Alt