Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🥟 Düşbere Tarihi
Düşbere, Azerbaycan mutfağının en sevilen geleneksel yemeklerinden biridir. Küçük, et dolgulı mantı şeklinde hazırlanan düşbere, özellikle kış aylarında sofralarda sıkça yer alır. Tarihi, Orta Asya ve Kafkasya bölgesindeki göçebe Türk kültürlerine dayanır.
Düşbere’nin kökeni...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.