Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
semizotu ve pirinç püresi
1 adet küçük boy kabak
1 kase kadar semiz otu
1 kahve fincanı pirinç
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Pirinci bol su ile yıkayalım ve süzelim, küçük bir tencerede pirinci az miktar da su ile kaynamaya bırakalım. Doğradığımız kabak ve semiz otunu da tencereye ekleyelim...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.