Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🍙 Onigiri (Japon Pirinç Topları) Tarifi
Malzemeler:
2 su bardağı japon kısa taneli pirinç
2,5 su bardağı su
Tuz
İçi için: Somon füme, ton balığı mayo, turşu, ya da istediğiniz dolgu malzemesi
Nori (deniz yosunu) yaprakları (isteğe bağlı)
Yapılışı:
Pirinci iyice...
🍱 Bento Kutusu Tarifi
Malzemeler:
1 su bardağı Japon pirinci (kısa taneli, sushi pirinci tercih edilir)
150 gram ızgara somon veya tavuk
1 adet haşlanmış yumurta (istersen dilimlenmiş)
1 avuç haşlanmış brokoli veya yeşil sebzeler
4-5 adet cherry domates
1 küçük havuç...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.