Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🍙 Onigiri (Japon Pirinç Topları) Tarifi
Malzemeler:
2 su bardağı japon kısa taneli pirinç
2,5 su bardağı su
Tuz
İçi için: Somon füme, ton balığı mayo, turşu, ya da istediğiniz dolgu malzemesi
Nori (deniz yosunu) yaprakları (isteğe bağlı)
Yapılışı:
Pirinci iyice...
🍛 Katsu Curry Tarifi
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü (ince dilimlenmiş) veya domuz fileto
1 su bardağı un
2 adet yumurta (çırpılmış)
1 su bardağı panko (Japon ekmek kırıntısı) veya galeta unu
Tuz, karabiber
Sıvı yağ (kızartmak için)
1 adet soğan (ince doğranmış)
2 adet...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.