Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malzemeler
4 parça tavuk göğüs
4 dilim taze kaşar peyniri
12 dilim dana jambon
Tuz
Karabiber
Kızartmak için;
2 su bardağı un
2-3 adet yumurta
2 su bardağı ekmek kırıntısı
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Tavuk göğüs etlerini bir et döveceği yardımıyla inceltin.
Üzerine tuz ve karabiber serperek...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.