levrek tarifleri

  1. Chen

    Levrek Buğulama

    MALZEMELER 2 adet levrek 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 2 adet defne yaprağı 1 adet patates 1 adet havuç 2 adet domates 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Servis için: 1 adet limon 6-7 dal roka Kuru soğanı yarım halka şeklinde ince ince doğrayın...
  2. Chen

    Levrekli Yabani Pirinç Pilavı

    pirinç, yabani500 g Ayçiçek yağı80 ml Su1 lt Sarımsaklı Çeşni 750 g5 g Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g5 g Tereyağı20 g Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g18 g Levrek Marinasyon Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g10 g Levrek (fileto)1 kg Zeytinyağı100 ml Pirinci bol suda yıkayın ve süzün...
Üst Alt