Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MALZEMELER
2 adet levrek
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
2 adet defne yaprağı
1 adet patates
1 adet havuç
2 adet domates
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Servis için:
1 adet limon
6-7 dal roka
Kuru soğanı yarım halka şeklinde ince ince doğrayın...
pirinç, yabani500 g
Ayçiçek yağı80 ml
Su1 lt
Sarımsaklı Çeşni 750 g5 g
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g5 g
Tereyağı20 g
Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g18 g
Levrek Marinasyon
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g10 g
Levrek (fileto)1 kg
Zeytinyağı100 ml
Pirinci bol suda yıkayın ve süzün...
balık tarifleri
balık tarifleri püf noktası
en faklı levrek tarifi
levrek değişik pişirme tarifi
levrektarifleri
şefleri en gizli tarifleri
yiyenleri hayran birakan levrek tarifi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.