Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 adet yumurta beyazı
1 su bardağı toz şeker
1 tutam tuz
3 adet oda sıcaklığındaki yumurtanın sarısını ve aklarını birbirinden dikkatli bir şekilde ayırın. Yumurtaların taze olmasına da dikkat edin. Yumurta akının içinde yumurta sarısı 1 damla bile olsa karışmamalı yoksa ne kadar çırparsanız...
acil tatlı nasıl yapılır
beze yapmanın püf noktaları
çat kapı misafir tatlısı
çay saati tatlısı
en güzel beze nasıl yapılır
en kolay ve hızlı az malzemeli iktamlık tatlı
en pratik ikramlıklar
kolaymalzemelitatlı
mereng yapımı püf noktaları
sadece 3 yumurta ile tatlı
tam ölçülü beze tarifi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.