Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Etin doğru seçimi: Et kavurma yaparken, etin kalitesi çok önemlidir. Kaliteli ve taze et seçmek, etin yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar. Ayrıca, yağ oranı düşük olan etler tercih edilmelidir.
2. Etin doğru pişirilmesi: Et kavurma yaparken, eti önceden marine etmek ve daha sonra yavaş...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.