Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🍛 Katsu Curry Tarifi
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü (ince dilimlenmiş) veya domuz fileto
1 su bardağı un
2 adet yumurta (çırpılmış)
1 su bardağı panko (Japon ekmek kırıntısı) veya galeta unu
Tuz, karabiber
Sıvı yağ (kızartmak için)
1 adet soğan (ince doğranmış)
2 adet...
🐙 Takoyaki Tarifi
Malzemeler:
1 su bardağı takoyaki unu (veya normal un + mısır nişastası karışımı)
1 adet yumurta
2 su bardağı su
100 gram haşlanmış ahtapot (küçük doğranmış)
2 adet yeşil soğan (ince kıyılmış)
1/4 su bardağı doğranmış kırmızı lahana veya turp (isteğe...
🍲 Miso Çorbası Tarifi
Malzemeler:
4 su bardağı su
3 yemek kaşığı miso (fermente soya ezmesi)
100 gram tofu (küp doğranmış)
1/2 su bardağı doğranmış yeşil soğan
1/4 su bardağı wakame deniz yosunu (kurutulmuş)
1 tatlı kaşığı dashi tozu (isteğe bağlı, Japon balık suyu bulyonu)...
🍶 Sake (Japon Pirinç Şarabı) Yapımı
Malzemeler:
4 su bardağı japon pirinci
5 su bardağı su
1 su bardağı koji (pirinç mantarı, sake yapımında kullanılan özel maya)
Sake mayası (fermantasyon için özel maya)
Yapılışı Özeti:
Japon pirinci yıkanır, suyla ıslatılır ve buharda...
🍱 Bento Kutusu Tarifi
Malzemeler:
1 su bardağı Japon pirinci (kısa taneli, sushi pirinci tercih edilir)
150 gram ızgara somon veya tavuk
1 adet haşlanmış yumurta (istersen dilimlenmiş)
1 avuç haşlanmış brokoli veya yeşil sebzeler
4-5 adet cherry domates
1 küçük havuç...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.