Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🍲 Miso Çorbası Tarifi
Malzemeler:
4 su bardağı su
3 yemek kaşığı miso (fermente soya ezmesi)
100 gram tofu (küp doğranmış)
1/2 su bardağı doğranmış yeşil soğan
1/4 su bardağı wakame deniz yosunu (kurutulmuş)
1 tatlı kaşığı dashi tozu (isteğe bağlı, Japon balık suyu bulyonu)...
🍶 Sake (Japon Pirinç Şarabı) Yapımı
Malzemeler:
4 su bardağı japon pirinci
5 su bardağı su
1 su bardağı koji (pirinç mantarı, sake yapımında kullanılan özel maya)
Sake mayası (fermantasyon için özel maya)
Yapılışı Özeti:
Japon pirinci yıkanır, suyla ıslatılır ve buharda...
🍱 Bento Kutusu Tarifi
Malzemeler:
1 su bardağı Japon pirinci (kısa taneli, sushi pirinci tercih edilir)
150 gram ızgara somon veya tavuk
1 adet haşlanmış yumurta (istersen dilimlenmiş)
1 avuç haşlanmış brokoli veya yeşil sebzeler
4-5 adet cherry domates
1 küçük havuç...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.