etli yemek tarifleri

  1. CaT

    Kayseri usulü fırın ağzı ve pıt pıt pilavı tarifi

    KAYSERİ USULÜ FIRIN AĞZI TARİFİ MALZEMELER 500 gram kuşbaşı et 100 gram kuyruk yağı 4 adet biber 2 adet domates 10 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 1 buçuk su bardağı bulgur 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 tutam maydanoz PIT...
  2. Chen

    Koyun Etli Büryan Tarifi

    Büryan (8 kişilik) tarifi Etli Büryan Tarifi'nin Malzemeleri: 1,5 kg. koyun eti 3 su bardağı pirinç 1 adet orta boy soğan 2 adet büyük boy domates 5,5 su bardağı et suyu 1/2 su bardağı sıvı yağ Tuz Etli Büryan Tarifi'nin Yapılışı: İri parçalara bölünmüş ete 6 su bardağı su ilave edip...
Üst Alt