Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanılacak Malzemeler
1 adet enginar kalbi
1 adet küçük kuru soğan
1 tutam dereotu
1 adet sarımsak
1 çay kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı irmik
Sütlü Enginar Çorbası Yapılışı
İlk olarak soğan ve sarımsak rendelenerek çok az bir yağ ile kavrulur.
Enginarların yaprakları temizlenir ve...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.