Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı et (kuzu veya oğlak)
500 gram arpacık soğan
2 adet kabak
2 adet havuç
1 adet patates
250 gram taze fasulye
2 su bardağı erişte
2 yemek kaşığı tereyağı
2 kahve fincanı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı tuz
TARİF
Soğanları soyup kenara alın.
Tereyağı ve zeytinyağını tencerede...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.