Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KAYSERİ USULÜ FIRIN AĞZI TARİFİ
MALZEMELER
500 gram kuşbaşı et
100 gram kuyruk yağı
4 adet biber
2 adet domates
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
1 buçuk su bardağı bulgur
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı salça
1 tutam maydanoz
PIT...
Büryan (8 kişilik) tarifi
Etli Büryan Tarifi'nin Malzemeleri:
1,5 kg. koyun eti
3 su bardağı pirinç
1 adet orta boy soğan
2 adet büyük boy domates
5,5 su bardağı et suyu
1/2 su bardağı sıvı yağ
Tuz
Etli Büryan Tarifi'nin Yapılışı:
İri parçalara bölünmüş ete 6 su
bardağı su ilave edip...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.